Zijn Backlinks Nog Steeds Relevant

Published May 18, 22
6 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Linkbuilding Uitbesteden Is Zo Gek Nog Niet

Je wilt dan een goede, medisch onderbouwde tekst lezen die geschreven is door iemand die een medische achtergrond heeft en van wie bewezen is dat hij weet waarover hij het heeft. Met andere woorden: je zoekt een betrouwbare autoriteit om je verder te helpen - Waarom zijn ‘aanbevelingen’ belangrijk?. Hetzelfde geldt als je een hypotheek wilt afsluiten: je gaat een huis kopen en staat dus op het punt om een van de grootste financiële beslissingen van je leven te nemen.

Je snapt het principe: bij YMYL-pagina’s is het des te belangrijker dat de kwaliteit van de content goed is. Verkeerde informatie kan namelijk grote gevolgen hebben voor iemands levenskwaliteit. Voor ‘normale’ websites kijkt Google dus al naar punten als de kwaliteit van de pagina, het doel van de pagina en E-A-T, maar bij YMYL-pagina’s is Google nog een stuk strenger (Laat jouw linkprofiel zowel uit follow als nofollow links bestaan).We gaan er voor het gemak even van uit dat ieder bedrijf daarbij geholpen is, aangezien 93% van de online ervaringen begint bij een zoekmachine en Google verreweg de meestgebruikte zoekmachine is in Nederland (Backlinks kopen). Is Google E-A-T een ranking factor? Technisch gezien dienen de richtlijnen, en dus ook de E-A-T-principes, als referentie voor Google’s Human Evaluators.

Dat wil echter niet zeggen dat E-A-T minder belangrijk is: E-A-T is in lijn met alle andere acties van Google, die als grote gemene deler hebben dat ze de zoeker zo snel mogelijk een zo goed mogelijk antwoord willen geven (Hoe krijg je backlinks?). Om websites, pagina’s en auteurs te beoordelen op basis van E-A-T zet Google mensen in in de rol van Human Evaluators.

Het is dus niet zo dat de Human Evaluators handmatig de zoekresultaten aanpassen op basis van hun bevindingen. Dit is hoe Google zijn algoritme bijwerkt op basis van de input van Human Evaluators: De developers van het Googlealgoritme bedenken nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit van de zoekresultaten verder te verbeteren.

Backlinks Aankopen: Is Dat Nog Verstandig?

Van tevoren weten de Human Evaluators niet welke versie ze te zien krijgen. Hun evaluaitie op basis van de richtlijnen biedt de developers waardevolle feedback op de zoekresultaten. Met de feedback van de Human Evaluators als leidraad beslissen de developers of de verbeteringen voor een positieve of negatieve ervaring zorgen.

Meer hierover vind je op deze pagina. Hoe maak ik mijn website E-A-T-proof? Door rekening te houden met E-A-T bij de manier waarop je je manifesteert op je website, doe je dus je wat Google graag ziet: je zet de gebruiker en zijn zoekvraag op de eerste plaats. We lichten graag de belangrijkste manieren toe waarop je je website E-A-T-proof kunt maken - Wat is een backlink en kan je ze kopen?.

Dit blijkt uit een tweet van Marie Heynes: Links zijn wel beter, maar een mention op een hoogstaande website helpt ook zeker mee als je goed wilt scoren op de E-A-T-principes. Ook interessant: backlinks naar je website hoeven niet per se van websites met een hoge autoriteit te komen. Natuurlijk is het super en helpt het je in de rankings als je backlinks van sites als Wikipedia of het AD krijgt, maar wat ook werkt, is om backlinks te krijgen van websites die op hun beurt backlinks hebben van website met een hoge autoriteit - Linkbuilding uitbesteden.

Zorg voor een goede online reputatie Om je online reputatie te achterhalen, kijken de Human Evaluators naar meer dan alleen de backlinks en mentions. Andere zaken waar zij op letten zijn online reviews, awards en aanbevelingen van experts in jouw vakgebied - Websites met een hoge positie in Google. Dit zijn dus onderdelen waaraan Google waarde hecht. Hoewel E-A-T geen officiële ranking factor is en de Human Evaluators de zoekmachineresultaten niet direct aanpassen aan de hand van E-A-T, is het wel van belang om rekening te houden met deze factoren.

Wikipedia wordt een aantal keren genoemd in het document met richtlijnen: Human Evaluators worden opgeroepen om te checken of een merk, website of persoon een Wikipediapagina heeft. Als je een Wikipediapagina hebt, zorgt dat dus voor een flinke boost in E-A-T. Hoe kun je new backlinks checken?. Het is echter niet gemakkelijk om een Wikipediapagina te krijgen.

Engelse Backlinks Kopen

Ook dat is helaas niet eenvoudig. Een andere manier om je online reputatie te checken zijn de reviews die klanten en bezoekers van je website geven over jouw website of bedrijf. Je doet er dus goed aan zo veel mogelijk (goede 😉) reviews te verzamelen op bekende reviewwebsites. Inhoudelijke reviews wegen hierbij zwaarder dan reviews waarin enkel een cijfer wordt gegeven.

Hoe je dit laat zien? Door bijvoorbeeld een stukje tekst aan je artikelen toe te voegen waarin je de auteur benoemt, uitlegt wat zijn functie is en een korte biografie opneemt. Nog een stapje verder ga je door te linken naar een aparte pagina die over de auteur gaat. Die pagina gebruik je om te laten zien dat de auteur weet waarover hij praat - Websites die relevant zijn voor jouw website.

Vertel verder op de auteurspagina of op de pagina Over ons waarom jullie de meest betrouwbare partij zijn binnen jullie branche en toon dit aan door middel van de genoemde informatie. Je ziet: je moet een beetje kunnen opscheppen. Van nature vinden mensen het niet fijn om op te scheppen, maar voor E-A-T is dat juist wel belangrijk. Engelse Backlinks Kopen.

Zo structureer je de gegevens op een manier die voor Google gemakkelijk te begrijpen is. Wees transparant Zorg ervoor dat je website transparant is. Dat doe je onder andere door de volgende items present te hebben op je website: Uitgebreide Over ons-pagina; FAQ-pagina; Makkelijk vindbare contactpagina en meerdere manieren om mensen contact met je te laten opnemen, bijvoorbeeld telefonisch, per mail, met een contactformulier of in een chat; Referenties en externe links naar bronnen, waarmee je laat zien dat je gedegen onderzoek hebt gedaan voor het schrijven van de belangrijkste content op je website; Privacyverklaring en Algemene voorwaarden; Naam van de auteur (en liefst meer informatie over hem of haar) bij je posts; Beveiligde verbinding (SSL). Hoger scoren met backlinks.

Google vindt Wikipedia een belangrijk informatiebron, dus feiten moeten in ieder geval overeenkomen met de informatie over het onderwerp op Wikipedia. Door met goede bronnen en verwijzingen naar deze bronnen te werken, maak je het Google makkelijker om te factchecken. Daarnaast laat je op deze manier zien dat je gedegen onderzoek hebt gedaan naar het onderwerp.

Spaanse Backlinks KopenDoe dus altijd onderzoek naar welke informatie je doelgroep zoekt en naar de al beschikbare informatie die die zoekvraag (deels) beantwoordt. Zo kom je beslagen ten ijs en voeg je echt iets toe met je content. Update je content regelmatig Het is belangrijk dat de content klopt en ook kloppend blijft (Linkbuilding Uitbesteden Is Zo Gek Nog Niet).

Google geeft in de guidelines aan dat het updaten van content om deze reden belangrijk is. Bij ‘normale’ websites is het al van belang dat content up-to-date is, maar bij YMYL-websites weegt dit criterium extra zwaar - Linkbuilding uitbesteden. Ook de mate waarin je content updatet is belangrijk voor Google E-A-T: worden er bijvoorbeeld hele alinea’s aangepast en nieuwe stukken content toegevoegd of worden er hier en daar een paar woordjes aangepast? Genereer Brand Signals Een belangrijk signaal voor E-A-T is de bekendheid en populariteit van je merk.

Hoe meer branded searches, hoe populairder het merk is. Hierbij gaat het om exacte branded searches, zoals [doublesmart], maar ook om branded searches in combinatie met een andere zoekterm, bijvoorbeeld [doublesmart seo]. Twee manieren om branded searches te vergroten zijn door You, Tubemarketing in te zetten en podcasts te maken (Backlinks van gerenommeerde websites).

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

More from SEO, Linkbuilding

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Kefalonia Bezienswaardigheden

Published Oct 19, 22
9 min read

Bezienswaardigheden Hongarije

Published Oct 15, 22
10 min read

Bezienswaardigheden In Parijs

Published Oct 04, 22
6 min read